Program do zarzadzania mala firma

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tymże podobne.

Dla małych oraz zdrowszych lokali POS bardzo doskonale zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i wielkich sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dostosowane do publikacji na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w dobry sposób usprawni wydawanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem rzeczy w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a systemami, które usprawnią działanie każdego domu. Robienie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.